>

Wetsuits

WETSUITS VOOR HEREN, DAMES EN KINDEREN

Bekijk de wetsuits
in onze winkel!

Kom langs

Wetsuit kopen?

Wetsuit kopen? De weersvoorspellingen zijn grandioos en het gaat bij je kriebelen, je wilt het water op maar het is net te koud om zonder wetsuit het water op te gaan, dus je besluit een wetsuit te kopen. We hebben: heren wetsuits - dames wetsuits & kinder wetsuits. Wetsuits zijn er diverse uitvoering zoals een shorty (kort pak met korte arm en beenstukken) en de bekende lange wetsuits. Uiteraard hebben we ook een pagina met alle wetsuits bekijk ze op je gemak en gebruik ook onze filter voor het gemakkelijk selecteren en vinden van je ideal wetsuit.

Wat is een wetsuit?

Een wetsuit is een pak gemaakt van neopreen wat uitstekend geschikt is om op of in het water te gebruiken. Neopreen is een natuur product dus hoe beter het neopreen hoe mooier het pak aansluit op het lichaam. Warm blijf je in een wetsuit zodra het laagje water tussen de huid en het pak opwarmt door je lichaamswarmte. Het water zal opwarmen en je beschermen tegen de kou. Je begrijpt wel dat als je een wetsuit koopt je moet zorgen dat je wetsuit strak zit maar ook veel bewegingsvrijheid geeft. Bij jobe wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm en bewegingsvrijheid van wetsuits, waardoor het dragen van een jobe wetsuit een feestje is.

Welke dikte is juist voor mij?

wetsuits in de winter

5/4/3mm

winter

Een wetsuit gebruiken in de wintermaanden is voor vele een uitdaging maar met de juiste dikte en pasvorm is er niks aan de hand. Wij adviseren een 5/4/3 mm steamer of droogpak

zomer wetsuits

4/3mm

fall/spring

Lente en/of Herfst en toch lekker warm in het water? Pak dan een wetsuit met een dikte van 4/3 mm. Toch de warmte, maar ook de flexibiliteit van een dunner pak. Kortom met een wetsuit met deze dikte is echte ride een avontuur.

zomer wetsuit

2,5/1mm

summer

Heerlijk de zon schijnt, maar toch lekker beschermd? kies dan een wetsuit van 2 mm of minder. Ook in het water zul je dan heerlijk warm blijven en kun je maximaal genieten van je avontuur op het water met je jobe wetsuit. De meeste zomerse wetsuits zijn shorty's waarbij je korte armen en benen hebt.


wetsuitadvies

Aanschaf
advies

Voor het kiezen van de juiste is 1 ding belangrijk en dat is je borstomvang. De omtrek van je borst op het grootste gedeelte is bepalend. Zo kan het zomaar zijn dat je een maat moet kiezen die in lengte niet past bij je lichaamslengte, maar dit is heel normaal, want je zult zien als je de maattabel hebt aangehouden dat je wetsuits of surfpak uitstekend zit rondom de borst.
Kom je er toch niet uit neem dan contact op met onze wetsuit specialisten.

Jobe wetsuits

je zoekt een wetsuit maar je weet nog niet welke? Wij hebben alle soorten en maten op voorraad en voor elk gebruik. Naast het ruime assortiment wetsuits zijn er ook waterschoenen - handschoenen en andere toebehoren en wetsuit accessoires.