Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
SEABOB
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. Nautic Toys
  4. >
  5. SEABOB
  6. FR
  7. FR
  8. FR
  9. FR

World Nautic Center is de officiele distributeur van Seabob in Nederland. Op deze pagina nemen we je mee in de wereld van Seabob. Ben je enthousiast en wil je graag een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met ons!

arrow_back
arrow_forward

Leer alles over Seabob

Wat we met je doornemen:

- Wat is Seabob

- Techniek van Seabob

- Besturing en cockpit

- Camera

- Kleuren

- Accessoires

- Service, onderhoud en garantie

Wat is een SEABOB

Met een SEABOB haal je een fantastische watertoy in huis. SEABOBS zijn van Duitse makelij en staat synoniem voor degelijkheid en duurzaamheid. De door CAYAGO ontworpen SEABOB is een watertoy waarmee je zowel op de waterlijn als onder water plezier kunt maken. Met een maximale duikdiepte van 40 meter zijn ze ideaal voor gebruik bij het scuba duiken. Door een topsnelheid tot wel 22 km/u, ten opzichte van het water, is het ook een fantastische toy om mee op de waterlijn te spelen. Door het lage gewicht, de goede manoeuvreerbaarheid en handzaamheid van de SEABOB komt hij niet alleen op open zee tot zijn recht maar is het ook de ideale toy om op ontdekking te gaan langs de kust, in een baai of voor een eiland.

Model F5 F5 S F5 SR
Max snelheid: 14 km/u 20 km/u 22 km/u
Max diepte: 40 km/u 40 km/u 40 km/u
Gewicht: 29 kg 34 kg 34 kg
Jet systeem / waterforce: 480N 680N 745N
Power levels: 4 levels 6 levels 7 levels
Kleur keuze: Beperkte kleurkeuze Beperkte kleurkeuze Alle opties mogelijk


De techniek van een SEABOB

Onder de keramisch gecoate kap van de SEABOB zit een sterk staaltje techniek. Het wereldwijd gepatenteerde E-Jet powersysteem werkt op basis van aanzuiging. Alle draaiende compartimenten zijn uiteraard volledig afgeschermd zodat je er niet met handen, voeten of vingers tussen kunt komen. De Jet aandrijving zuigt aan de voorzijde water aan en “blaast” het zich te verplaatsen. Door gebruik van zout water bestendige materialen is oxidatie en roest uitgesloten. Verder vindt je binnen in de SEABOB o.a. 2 grote lithium units om voor voldoende vermogen te zorgen, iedere ride opnieuw. De stroom loopt via een krachtige en geluidsarme elektromotor naar de carbon aandrijfas met daaraan de propellor. Deze zit in het E-jet powersysteem. Dit alles wordt gemanaged vanuit de interne besturingssoftware voor perfecte controle en een fantastische watersport ervaring!

Impressie >>>

Ben jij klaar om je eerste meters te maken met de Seabob? Spring het water in, laat het Seabob avontuur beginnen en geniet van de unieke beleving! Zie jij jezelf al door de zee zwemmen?

Besturing en cockpit

De SEABOB is extreem gemakkelijk in gebruik. In de basis bestaat de gehele besturing uit slechts 4 knoppen, de 2 intelligente controle grips en een trekker. De werking van deze onderdelen voelt heel gemakkelijk en natuurlijk aan, waardoor het voor iedereen mogelijk is om al binnen enkele minuten weg te varen. De versnellingen worden bepaald met de groene en rode knop. De trigger op de controle grip is bedoeld om gas te geven en dient direct als stop. Zodra je de trigger loslaat, stopt de SEABOB automatisch. De beide andere knoppen zijn om door het besturings management te gaan zodat je de voorkeursinstellingen aan kunt passen. Sturen doe je simpelweg door het verplaatsen van je gewicht/druk. De intelligente controle grips zorgen, door de verplaatsing van de druk, voor het sturen van de SEABOB.

Op het heldere TFT-beeldscherm in de cockpit kun je alle essentiële gegevens aflezen en instellen. Denk hierbij aan een aantal standaardfuncties als batterijstatus, powerlevel of versnelling, watertemperatuur en diepte. Ook zijn er een aantal geavanceerde functies beschikbaar op de display. Zo is het mogelijk om een maximale waterdiepte aan te geven. De SEABOB komt niet onder deze geprogrammeerde diepte, wat ideaal is voor bijvoorbeeld duiken (*beginnende duikers gaan veelal tot 18m), maar ook voor het spelen onder aan het oppervlak met bijvoorbeeld een maximale diepte van 2 of 3 meter waarbij de SEABOB optioneel automatisch uitschakelt. Wanneer je de 2 Full-HD camera’s op de SEABOB hebt (standaard bij de F5SR, optioneel bij de F5S en F5), kun je ook deze beelden tonen op de TFT-display.

seabob animatie

Toegankelijkheid

Starten en gebruiken

Bij alle SEABOBS komt een zogeheten USERPIN. Dit is een unieke pincode om de SEABOB te kunnen starten en gebruiken. Zonder deze USERPIN is de SEABOB nutteloos. Mede hierdoor is diefstal alsook misbruik tot een minimum te beperken.

Camera

Om je ervaring nog completer te maken en je ride opnieuw te beleven, heeft SEABOB een geweldig camerasysteem ontwikkeld. Deze heeft zowel een Full-HD camera aan de voorzijde om bijvoorbeeld de fantastische onderwaterwereld vast te leggen, alsook een Full-HD display cam. Met één druk op de knop worden de camera’s geactiveerd. Het beeld van de camera op de neus verschijnt in je TFT-display zodat je exact kunt zien wat je filmt en je verzekerd bent van de beste beelden. De gemaakte filmpjes worden opgeslagen in het onboard geheugen. Je leest het interne geheugen gemakkelijk uit via wifi, telefoon of tablet. Zo kun je, je ride delen waar je wil en met wie je wil.

Kleuren

De SEABOB is leverbaar in alle denkbare kleuren, designs en combinaties. Van een matte uitvoering tot een volledig multi-colour hoogglans afwerking is mogelijk. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van mogelijke kleurcombinaties maar uiteraard zijn persoonlijke wensen mogelijk. Naast kleurstellingen is er ook het Black package of chrome package. Dat betreft de kleurstelling rondom de controle unit en achterzijde (zie afbeelding.) Per model kunnen de standaard opties verschillen. Zie hieronder de standaarden per model:

Model Standaard keuze uit Standaard afwerking
F5 Serial mat kleurstellingen Black
F5 S Serial mat kleurstellingen Black of chrome
F5 SR Volledige kleurrange Black of chrome

Accessoires

Naast de onderwaterscooters heeft SEABOB een range met accessoires voor meer gebruiksgemak. Van snelladers, muurbeugels en trolley’s tot pilot harnassen, scubagewichten en beschermhoezen. Check alle accessoires op de SEABOB-pagina.

Service en garantie

Door het fantastische ontwerp, zijn de SEABOB onderwaterscooters geheel onderhoudsvrij. Door het gebruik van premium materialen staat hij garant voor jarenlang plezier op, in en onder water. Als in de praktijk blijkt, dat er iets niet volledig naar wens of verwachting werkt, laat het ons dan direct weten. Onze SEABOB-specialisten staan voor je klaar om in alle gevallen de juiste ondersteuning en oplossing te bieden. Neem hier direct contact op met één van onze ervaren experts.Kennis maken met Seabob?

Kom langs in onze winkel!

In onze winkel staan onze specialisten voor je klaar om je alles te vertellen over Seabob. Krijg advies, neem je wensen door en ontdek Seabob.

Experience
Kom live
seabob ervaren
Bezoek onze winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
Winkel
storefront