Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Aerofoils | Audi
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. Nautic Toys
  4. >
  5. Aerofoils | Audi
  6. FR
  7. FR
  8. DE

's Werelds meest innovatieve elektrische Foil

Surf & vlieg over water. Snel. Rustig. Emissievrij.
Aerofoils unieke voortstuwingssysteem, volledig geïntegreerd in de romp, maakt het verschil. De ontwerpexperts van Audi en Aerofoils zijn samengebracht om het beste, meest geavanceerde en veiligste efoil board op de markt te maken.

Impressie >>>

Ontdek Aerofoils | Audi. Vlieg mee over het water met de Aerofoils van Audi.

arrow_back
arrow_forward

Drie modellen

Aerofoils | Audi heeft 3 verschillende efoil boards ontworpen. Drie verschillende boards met vergelijkbare (fantastische) specificaties. Of je nu beginner, gevorderde of zelfs professioneel foiler bent, voor iedereen is er een perfect board. Bekijk hier alle Aerofoil modellen.

arrow_back
arrow_forward
ADVENTURE
PERFORMANCE
COMPETITION

Adventure

Het Adventure board is het grootste board van de efoils. Bij dit board is stabiliteit het belangrijkste kenmerk. Perfect voor de beginnende foilers. Je leert de kneepjes van het vak en kan met dit board doorgroeien tot een doorgewinterde foiler.
Dit board is in twee kleuren te koop: midnightblue en whitesand.

Performance

Het Performance board is het middelste board van de efoils. Niet alleen in grootte, maar ook in skill level. De focus ligt bij dit board iets minder op stabiliteit maar meer op carven, dus bochten maken. Als beginnende of gevorderde foiler kan je met dit board enorm veel plezier beleven.
Het board wordt in één kleur geleverd: midnightblue.

Competition

Het nieuwste board, is het Competition board. Zoals zijn naam al zegt is dit echt het neusje van de zalm als het om specificaties gaat. Met dit board ga je een waanzinnige tijd op het water beleven. Maximaal carven, hoge snelheden en nog meer actie. Als ervaren foiler ga je hier enorm blij mee zijn.
Dit board komt in de speciale kleurstelling: carboncamo.

efoil engine

Besturing / remote

Dankzij de draadloze met bluetooth verbonden afstandsbediening bestuur je gemakkelijk de efoil. Beheers je snelheden, regel je standen en bekijk je batterij status. Allemaal in een kleine, handzame controler. De afstandsbediening verzamelt al je gegevens, waaronder je batterijverbruik, live GPS-snelheid, efficiëntie en vliegtijd. Al je gegevens zijn beschikbaar op je afstandsbediening met slechts één druk op de knop. En maak je geen zorgen, de afstandsbediening is volledig drijvend en heeft een bevestigingslus.

Volledig zelf samen te stellen

Je eerste efoil koop je eigenlijk altijd als set. Een set zorgt ervoor dat je in een keer het water op kan, zonder daarbij na te hoeven denken. Alles wat je nodig hebt om te foilen zit dan bij de set inbegrepen.
Het kan zijn, dat je na enkele jaren foilen, graag wat meer uitdaging zou willen. Dan hoef je gelukkig niet gelijk een hele nieuwe foil set aan te schaffen. Met kleine aanpassingen kan je al een hele nieuwe ervaring krijgen. Deze aanpassingen maak je dan aan de wings. Door andere wings onder je foil te zetten krijgt jouw board een hele nieuwe dimensie. De verschillende wings hebben allemaal een ander doel. De ene wing-set is gefocust op snelheid, de andere op carven en zo heb je ook wings voor een agressieve of juist rustigere vaart.

Voortstuwing en veiligheid

Het ultraslanke voortstuwingssysteem zorgt voor minimale weerstand en maximaal plezier. De e-drive is volledig geïntegreerd in de romp van de draagvleugel en drijft de vleugel direct aan. Dit levert meer stabiliteit op en geeft je de mogelijkheid om scherpere bochten te varen. De propeller van de e foil zit in een gesloten. Dit is extra veilig doordat de draaiende delen niet aangeraakt kunnen worden.efoil app

Foil app

Om jezelf de volledige controle te geven over jouw foil, alle informatie en je voorkeuren. Heeft Aerofoils | Audi een app ontwikkeld voor de smartphone en tablet. De e-tron app zal zorgen dat je altijd up to date bent. Hij geeft je interessante informatie over je board, je performance en movement data. Maar er zijn ook tutorials te vinden met tips en trucs voor het e-foilen.
Simpelweg start de app, scan de barcode die op je afstandsbediening staat en krijg toegang tot alle functies.AEROFOILS | Audi testen? Het kan!

Welcome to the center of the watersport world.

Wil je deze toffe efoil zelf ervaren, maak een afspraak met ons en kom langs in onze winkel! Hier kunnen we je alles vertellen over de efoils en kunnen we je de mogelijkheid bieden om het Audi board te testen. Neem direct contact op.

Experience
Kom Audi
ervaren
Bezoek onze winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
Bezoek onze winkel
storefront
EXPERIENCE
Kom Audi ervaren
Onze winkel
storefront

Alles over foil

Wil je meer te weten komen over alle disciplines van het foilen? Lees dan hier verder. Naast Efoilen zijn wij ook thuis in wakefoilen en wingfoilen. Hele verschillende watersporten maar met dezelfde basis: de foil.