Gratis bezorging vanaf €50
Vandaag besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Klantenservice
World Nautic Center
Hoofdpagina
  1. World Nautic Center
  2. >

Welkom bij World Nautic Center

Als geen ander begrijpen wij dat watersport een passie is, en daarom kunnen we jou alles vertellen over onze producten. Wij zitten voor je klaar om je te voorzien van advies!

T: 0184 - 760020
E: [email protected]

World Nautic Center
Prisma 73
3364DJ Sliedrecht

Garantie

Op elk artikel wat je bij ons koopt zit garantie, deze is per product verschillend en loopt uiteen van 1 tot 3 jaar. Op het artikel staat aangegeven hoeveel jaar garantie je krijgt bij het betreffende product. Mocht dit niet duidelijk zijn op het artikel, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Dan kijken we samen met naar de garantievoorwaarden.

Ruilen en retourneren

Blijkt na ontvangst van de bestelling een artikel niet naar wens te zijn? Dan kan deze binnen 30 dagen kosteloos geruild worden. Dit kan via het bijgeleverde retour formulier of bij ons in de winkel. Iets retourneren? Je kan een bestellig altijd binnen 30 dagen na factuurdatum retour sturen. Binnen 2-4 werkdagen storten wij het aankoopbedrag terug. Volg altijd de stappen die op het bijgeleverde ruil en retourformulier staan aangegeven.

Privacy en voorwaarden

Ieders privacy is voor World Nautic Center van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In onze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel(s) van World Nautic Center allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Lees de volledige privacyverklaring hier .

Onze algemene voorwaarden lees je hier .

BTW - KVK

BTW nummer: 8624.58.699.B.01

KVK nummer: 82409498

Klantenservice

Maximize your fun!

The center of the watersports world

Wij zijn de online winkel op het gebied van actieve watersport. Je vindt een gevarieerd aanbod met de nieuwste producten zoals wetsuits, wakeboards, de nieuwste zwemvesten of de grootste collectie sups. Bij ons vind je alles om je watersport met maximaal plezier en optimale veiligheid te beleven!

Contact & winkel
shopping_cart