Menu

Terug Je bent hier:

spare air

300 incl. Pressure Meter 300 incl. Pressure Meter
SpareAir logo

499,00

Morgen in huis

600 incl. Pressure Meter 600 incl. Pressure Meter
SpareAir logo

569,00

Morgen in huis

Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd
Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd

Spare Air verwijst doorgaans naar een draagbaar nood ademhalingsapparaat dat wordt gebruikt bij het duiken. Het is een kleine, lichte cilinder met samengeperste lucht die een duiker als reserve kan meenemen in geval van nood, zoals het opraken van lucht uit hun primaire duikfles of het tegenkomen van apparatuur storingen. Spare Air-eenheden zijn meestal compact en kunnen gemakkelijk aan de uitrusting van de duiker worden bevestigd voor snelle toegang in geval van een noodopstijging. Ze voorzien in een beperkte hoeveelheid lucht om de duiker veilig naar de oppervlakte te laten komen of totdat hulp kan worden verkregen.

 

Niet alleen voor duiken

Spare Air wordt niet alleen door duikers gebruikt als reserve lucht. Ook recreatieve snorkelaars maken steeds vaker gebruik van Spare Air! Je kan nu nog langer in het water vertoeven. Zeker met golfslag, waardoor je snorkelpijp kan vollopen, is Spare Air echt ideaal!

 

Onderwater scooter

Merken zoals Seabob, Scubajet en ook Jobe maken al jarenlang de beste en leukste onderwater scooters. Je kan niet langere tijd onder water zonder daarbij regelmatig naar het oppervlak komen om adem te halen, of met volledige duikuitrusting. Met Spare Air kan je lange tijd genieten zonder onderbreking. Hoe gaaf is dat!