Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
e nautic toys
Je bent hier:
 1. home
 2. >
 3. e nautic toys

E Nautic Toys

E Nautic Toys kan je eigenlijk letterlijk vertalen naar elektrisch watersport speelgoed. Waar moet je dan aan denken? Eigenlijk alles wat aangedreven wordt door een elektro motor en daarnaast te gebruiken is op en om het water valt hier onder. Denk daarbij aan elektrische aandrijvingen voor je sup, kano of kayak, maar ook complete onderwaterscooters van verschillend formaat. Of je nu booteigenaar bent, langs het water woont of gewoon gek bent op water: E Nautic Toys zijn toegankelijk voor iedereen.

Ongelimiteerd plezier op het water

 • Seabob
  Nieuw
  SEABOB
  Een van de bekendste E Nautic Toys is Seabob. Elektrische onderwater scooters die jong en oud laten genieten. Uitdagend, gebruiksvriendelijk en een echte eye-catcher. Ideaal voor duikers maar ook als recreatieve zwemmer.
 • SCUBAJET
  Nieuw
  SCUBAJET
  Laat je sup door het water vliegen met de Scubajet! De Scubajet is een elektrische motor die je als aandrijving kan gebruiken onder je sup, kano en kayak. Daarnaast is het ook een onderwater scooter die je kan gebruiken tijdens zwemmen, snorkelen of duiken.
 • ESURF
  Nieuw
  ESURF
  ESurf is een revolutionair merk wat streeft naar perfectie. Wat de Esurf bijzonder maakt, is dat het een 3 in 1 board is, voor het hele gezin. Zowel volwassene als kinderen maken gebruik van hetzelfde board.
 • JOBE
  Uitgelicht
  Jobe Seascooter
  Toegankelijk, speels en heel veel FUN. Dat is de Jobe Infinity scooter. Een makkelijk te besturen elektrische onderwater scooter waar je oneindig veel plezier mee kan beleven.
 • efoil
  Primeur
  Aerofoils | Audi
  Ontdek de toekomst van elektrisch vervoer op het water met de EFoils van Aerofoils, een revolutionaire innovatie van Audi. Deze geavanceerde elektrische foilboards combineren cutting-edge technologie met het kenmerkende design van Audi, waardoor watersportliefhebbers een unieke ervaring beleven.
<<< Uitgelicht

Duiken met Seabob. Seabobs worden veel gebruikt tijdens het duiken, scuba diving. De Seabob verlicht de inspanning waardoor je jouw ademhaling lager kan houden, waardoor je dus lucht bespaart. Geniet nog meer van de omgeving om je heen en laat de Seabob het werk voor je doen!E Nautic Toys in de winkel!

Welcome to the center of the watersport world.

In onze winkel vindt je alle topmerken van dit moment speciaal voor jou uitgestald. Daarbij staat er een team van experts voor je klaar om je er alles over te vertellen.

Experience
Kom live
watersport ervaren
Bezoek onze winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
Bezoek onze winkel
storefront
EXPERIENCE
Kom live watersport ervaren
Onze winkel
storefront

Lees tip: Yacht toys

Yacht toys en platformen zijn onmisbaar wanneer je met grotere boten ligt afgemeerd. Denk hierbij aan platformen waarmee je jouw achterdek kan verbreden of waaraan je waterscooters en sups kan aanleggen. Maar ook een drijvend zwembad (beschermt tegen kwallen en is veiliger met jongere kinderen) behoort tot een van de populairste platformen. Ook zijn er diverse yacht toys beschikbaar die een dag op het water net wat leuker maken. Voorbeelden hiervan zijn de bovenstaande elektrische water toys. Lees alles over yacht toys.