Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
EFOIL: elektrisch foilen
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. Nautic Toys
  4. >
  5. EFOIL: elektrisch foilen

Ontdek elektrisch foilen

Efoilen, de nieuwste sensatie in watersporten, biedt een unieke en opwindende ervaring. Met een elektrisch aangedreven surfboard, uitgerust met een draagvleugel (foil), zweef je moeiteloos boven het wateroppervlak. Deze innovatieve technologie zorgt voor een stille, milieuvriendelijke rit die geschikt is voor zowel beginners als ervaren surfers. Efoilen combineert de sensatie van surfen met de vrijheid van vliegen, waardoor het een must-try activiteit is voor avonturiers en watersportliefhebbers. Ontdek de toekomst van watersporten en ervaar het gevoel van gewichtloosheid op een efoil.

arrow_back
arrow_forward
ALLES OVER EFOIL
EFOIL VERHUUR / LES
CONTACT

Merken

Efoilen wint snel aan populariteit, mede dankzij toonaangevende merken zoals Flite en Aerofoils. Flite biedt hoogwaardige efoils die bekendstaan om hun duurzaamheid en geavanceerde technologie, wat zorgt voor een soepele en langdurige rit. Aerofoils is de samenwerking met Audi aangegaan en richt zich op innovatieve ontwerpen en gebruiksvriendelijke bediening, waardoor hun efoils ideaal zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Beide merken combineren prestaties met veiligheid, en bieden een breed scala aan modellen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar snelheid, stabiliteit, of eenvoudig plezier, Flite en Aerofoils hebben de perfecte efoil voor elke watersportliefhebber.

arrow_back
arrow_forward
AEROFOILS \ AUDI
FLITE
Impressie >>>

Bekijk hier het verschil tussen deze 3 diciplines. Waar ga jij voor? WING, WAKE of ELEKTRISCH.

Soorten sets

Je eerste eFoil koop als set: board, mast (hydrofoil) en wings. Daarnaast vind je in de set: batterij, controller, lader en opbergtassen.
Veel van onze sets zijn naar eigen behoefte samen te stellen. Een groter of kleiner board, een lange of korte mast of meer oppervlak bij de wings. Ook valt er te variëren in soort batterij en lader. Door deze personalisatie gaat iedereen naar huis met zijn perfecte eFoil set!

Ook zit er verschil in de gebruiksniveaus. We maken onderscheid in beginner - gevorderd - pro. Elke beginner wordt ooit een gevorderde en wellicht zelfs een pro. Je foil kan met je meegroeien. Door aanpassingen door te voeren aan je set kan je jaren vooruit!boards efoil

Boards

In de boards van de eFoils zitten een aantal verschillen. In het volume (grootte van het board) en het materiaal zitten de voornaamste verschillen.
Materiaal: opblaasbaar, hardboard fibreglass, hardboard carbon
Volume: hoe groter het volume, hoe groter het board. Een board met meer volume is stabieler en wordt daardoor vaak gekozen door beginners. Een kleiner board is wendbaarder en wordt daardoor vaker gekozen door gevorderde riders.

mast efoil

Mast

De lengte van de mast in een efoil bepaalt de hoogte waarop het board boven het wateroppervlak zweeft en beïnvloedt de algehele rijervaring. Korte masten zijn geschikt voor beginners omdat ze meer stabiliteit bieden en het eenvoudiger maken om balans te houden bij lagere snelheden en in ondiep water. Lange masten zijn ideaal voor ervaren riders die op zoek zijn naar hogere prestaties. Deze masten maken grotere hoogteverschillen mogelijk, wat resulteert in een soepelere rit, zelfs in ruwer water, en bieden meer manoeuvreerbaarheid en wendbaarheid bij hogere snelheden. De keuze van de mastlengte hangt af van de rijervaring, het vaardigheidsniveau en de voorkeuren van de gebruiker.

aandrijving efoil

Aandrijving

De aandrijving van een efoil speelt een cruciale rol in de unieke ervaring van het zweven boven water. Efoils zijn uitgerust met krachtige elektromotoren die stil en efficiënt werken, aangedreven door lithium-ion batterijen.
De motor/jet zijn gemonteerd onder de draagvleugel (foil), wat zorgt voor een optimale balans en stabiliteit.
Veel merken kiezen steeds meer voor gesloten jet aandrijvingen. Dat houdt in dat de propeller afgesloten is van de buitenkant zodat gevaarlijke situaties vermeden worden.

wings efoil

Wings

De wings (vleugels) van een efoil spelen een cruciale rol in de rijervaring en prestaties. Er zijn verschillende types wings beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke omstandigheden en vaardigheden. Grote wings bieden meer lift en stabiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor beginners en voor rustig cruisen bij lagere snelheden. Kleinere wings zijn ontworpen voor gevorderde riders die op zoek zijn naar snelheid en wendbaarheid. Ze zorgen voor minder weerstand, waardoor hogere snelheden en scherpere bochten mogelijk zijn. Daarnaast zijn er hybride wings die een balans bieden tussen stabiliteit en prestaties, geschikt voor allround gebruik.EFOIL testen? Het kan!

Try before you buy.

Wil je een van onze efoils zelf ervaren? Maak dan een afspraak en leer alle kneepjes van het vak! Lees alles over het testen van eFoils!

Experience
Kom foil
ervaren
winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
winkel
storefront