Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
ESURF
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. Nautic Toys
  4. >
  5. ESURF
Het lichtste & snelste 3 in 1 elektrische surfboard van de wereld
Offerte aanvragen?
view_module

World Nautic Center is exclusieve distributeur van Esurf in Nederland. Op deze pagina nemen we je mee in de wereld van Esurf. Ben je enthousiast en wil je graag een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met ons!

arrow_back
arrow_forward

Hét drie in één surfboard

Niet eerder werd er een product als de Esurf op de markt gebracht. Makkelijk in gebruik, licht van gewicht, elektrisch, voor kinderen, voor volwassenen: alles om een dag op het water onvergetelijk te maken.

Impressie >>>

Ben jij klaar om je eerste meters te maken met de Esurf, Ekart of Etube? Check deze video en Maximize your fun!

Leer alles over ESURF

Het elektrische surfboard van ESURF is echt uniek! Dankzij zijn 3 in 1 werking is het een geweldig board voor jong en oud. Zowel volwassene als kinderen zullen eindeloos plezier hebben van de SURF. Omdat hij elektrisch is, zit je niet te tobben met brandstof en dergelijke. Makkelijk te besturen dankzij de gebruiksvriendelijke en eenvoudige besturingswijze.esurf board

ESURF

Lichtste in gewicht - snelste op de markt - sterkste motor op de markt, Met de ESURF haal je de revolutie in huis als het gaat om de elektrisch aangedreven Jet ESURF boards..

ekart

EKART

Breid je ESURF uit met een EKART pad, hiermee maak je van ESURF een kart voor op het water. De zachte Pad bevestig je gemakkelijk op het Esurf board en is ideaal om op te zitten.

Etube

ETUBE

Maak met dit accessoire je ESURF het meest stabiele board, zodat kinderen en beginners echt dit product kunnen leren begrijpen en gaan ondervinden wat het product is.

Performance

Krachtigste motor: Het hart van de ESURF is door ESURF zelf ontwikkeld in de COBALT fabriek, waar ingenieurs jarenlang hebben gewerkt om een elektrische jet aandrijving te ontwikkelen met dit vermogen, welke ongekend hoog is namelijk 20Kw. deze motor is zo sterk dat het moeiteloos personen van 120 kg kan voortstuwen.

Ongekende prestaties: 45 minuten op de snelste stand de ESURF gebruiken en tot wel 115 min op de laagste standen. ofwel ongekende prestaties en dat door de in eigen fabriek ontwikkelde Batterij / accu.

Snelheid: Met 64 km/h over het water vliegen kan met de ESUR., Deze snelheden zijn nog nooit eerder behaald op het water..esurf performance animatie

Technologie

Hull: de hull/body van de Esurf is gemaakt van een Carbon. Esurf is dan ook de enige die hiervoor Carbon gebruikt. Een stukje handgemaakte technologie, ontworpen en geproduceerd in Europa, door de topingenieurs van Esurf.

Batterij: een interne batterij ontworpen en ontwikkeld volgens revolutionaire motorcapaciteit en prestaties, eenvoudig aan te sluiten en betrouwbaar. Esurf krijgt het maximale vermogen en de maximale dichtheid die mogelijk is om jouw rijervaring te overtreffen

Motor: door gebruik te maken van Esurfs eigen, interne motorontwerp dat is gebaseerd op de Esurf productspecificaties en kenmerken, zijn prestaties bereikt die nog nooit eerder zijn geëvenaard.

Throttle: de throttle/controler is de handgreep waarmee je het board bestuurd. Het compacte display geeft alle informatie die je maar wenst. De handle zit aan een stevige lijn waaraan je kan vasthouden voor grip, en zorgt ervoor dat je de controler niet kan verliezen.esurf technologie animatie


Afmetingen en gewicht

De Esurf heeft een lengte van 170cm en een breedte van maar 60 cm. Daarbij is hij op zijn dikste punt 12 cm. Zonder batterij heeft het board een gewicht van slechts 9 kg, hierdoor is de Esurf het lichste board in de markt. De losse batterij weegt 15 kg. ESURF maakt door zijn unieke vorm ( kort en breed) het ESURFEN echt spectaculair. Snelle bochten en grote sprongen, maken de ESURF uniek.familie met esurf

Family fun

Het board voor de hele familie

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen, maar met de ESURF heb je een board voor alle leeftijden en alle niveaus. Hoe leuk is het, met de ESURF kunnen kinderen varen plus starten en doorgroeien tot een ware pro ESURF boarder. Laat de kids stralen met het 3 in 1 ESURF board.

Wat zeggen Esurf gebruikers er zelf over:

"Esurf heeft het meest complete waterspeelgoed ontwikkeld dat je aan boord moet hebben. Echt leuk en betrouwbaar. Must have op elk jacht." — M/Y Zulu

"De Esurf is eenvoudig, leuk en toegankelijk voor alle gasten. De accessoires maken het product ongeëvenaard in vergelijking met anderen." — M/Y Maoro

"Esurf heeft veel voordelen in vergelijking met anderen. Gewicht / autonomie / stabiliteit / kracht. We zijn erg gelukkig dit water speelgoed aan te bieden aan onze gasten." — Charter yacht captain

Ik ben zelf een benzinemotor liefhebber, maar de Esurf is revolutionair voor mij. Eenvoudig / stil / onderhoudsvrij / enorme autonomie. Ik kan niet stoppen met Esurfen." — Esurf gebruikerEsurf testen? Het kan!

Welcome to the center of the watersport world.

Wil je de ESURF ervaren, maak een afspraak met ons en kom langs in onze winkel! Hier kunnen we je alles vertellen over de ESURF en kunnen we je de mogelijkheid bieden om de Esurf te testen. Neem direct contact op.

Experience
Kom Esurf
ervaren
Bezoek onze winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
Bezoek onze winkel
storefront