Menu

Terug Je bent hier:

kneeboards

Sentry Kneeboard blauw Sentry Kneeboard blauw
Jobe logo
Jobe Sentry Kneeboard blauw

5 / 5

3 reviews

Uitstekend,  Ja

189,99

Morgen in huis

Slash Kneeboard Teal Slash Kneeboard Teal
Jobe logo

169,99

Morgen in huis

Slash Kneeboard Lime groen Slash Kneeboard Lime groen
Jobe logo

169,99

Morgen in huis

Omnia multi positie board pakket outboard motor Omnia multi positie board pakket outboard motor
Onze keuze
Jobe logo
Jobe Omnia multi positie board pakket outboard motor

Goed,  Ja

Onze keuze als je met één board alles wilt kunnen (pakket voor boot met outboard motor)

619,99

Morgen in huis

Omnia multi positie board pakket inboard motor Omnia multi positie board pakket inboard motor
Onze keuze
Jobe logo
Jobe Omnia multi positie board pakket inboard motor

Goed,  Ja

Onze keuze als je met één board alles wilt kunnen (pakket voor boot met inboard motor)

579,99

Morgen in huis

Slash kneeboard pakket teal Slash kneeboard pakket teal
Jobe logo

239,99

Morgen in huis

Slash kneeboard pakket teal deluxe Slash kneeboard pakket teal deluxe
Jobe logo
Jobe Slash kneeboard pakket teal deluxe

Goed,  Ja

Maten: XS,  S,  M,  L,  XL,  2XL,  3XL

289,99

Slash kneeboard pakket teal blauw Slash kneeboard pakket teal blauw
Jobe logo

249,99

Morgen in huis

Slash kneeboard pakket lime Slash kneeboard pakket lime
Jobe logo

239,99

Morgen in huis

Slash kneeboard pakket lime deluxe Slash kneeboard pakket lime deluxe
Jobe logo
Jobe Slash kneeboard pakket lime deluxe

Goed,  Ja

Maten: XS,  S,  M,  L,  XL,  2XL,  3XL

289,99

Sentry kneeboard pakket kind Sentry kneeboard pakket kind
Jobe logo

299,99

Morgen in huis

Sentry kneeboard pakket deluxe Sentry kneeboard pakket deluxe
Jobe logo
Jobe Sentry kneeboard pakket deluxe

Uitstekend,  Ja

Maten: XS,  S,  M,  L,  XL,  2XL,  3XL

339,99

Prophecy Kneeboard Prophecy Kneeboard
Jobe logo
Jobe Prophecy Kneeboard

5 / 5

3 reviews

Uitstekend

319,99

Morgen in huis

Chipper Multi Position Board with Handle Chipper Multi Position Board with Handle
Jobe logo

299,99

Morgen in huis

Omnia multi positie board blauw/groen Omnia multi positie board blauw/groen
Jobe logo

449,99

Morgen in huis

Sentry Kneeboard pakket blauw Sentry Kneeboard pakket blauw
Jobe logo

269,99

Slash Kneeboard pakket Lime groen Slash Kneeboard pakket Lime groen
Jobe logo

249,99

Morgen in huis

Sentry kneeboard met tow hook handle Sentry kneeboard met tow hook handle
Jobe logo

249,99

Morgen in huis

Kneeboard Blue Fantasy Kneeboard Blue Fantasy
Spinera logo

139,95 128,99

Ga je kneeboarden? denk dan ook eens aan:
Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd
Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd

Kneeboard

Kneeboarden is gaaf en leuk voor jong en oud. Iedereen die is opgegroeid met een boot weet wat een kneeboard is, omdat het namelijk vaak de eerste aanschaf is. Jong geleerd is oud gedaan! Zeker met kneeboarden, want je begint vaak als kind en als je ouder bent is het nog steeds super leuk. Daarom zien we bij kneeboarden dat het een sport is die gaat van generatie op generatie. Wij van World Nautic Center zijn echte kneeboard specialisten. Ons team van mensen is zelf ook begonnen op een kneeboard en de meeste doen het nog steeds. Daarom dat onze Kneeboard aankoop advies pagina helemaal vol staat met de beste tips en adviezen om jou zo goed mogelijk te helpen bij het kopen van een kneeboard

Kneeboard kopen, waar op te letten?


Je staat op het punt om een kneeboard te kopen, maar welke moet het dan worden? We hebben in feite 3 soorten: "Standaard kneeboards" Dit zijn alle kneeboards die gemaakt zijn van pvc / hard kunstof en voorzien van een comfortabel kniebed, waarbij de ruimte in het kneeboard is opgevuld met foam ( wat ook drijfvermogen geeft). Deze standaard kneeboards zijn prima voor kinderen die willen stunten en wie je kennis wilt laten maken met watersporten. Nadelen van een standaard kneeboard: Ze zijn kwetsbaar ofwel bij zwaardere gewichten boven de 70kg, heb je grote kans dat de dunne kneeboards knikken bij sprongen van golf naar golf. 2e optie: Dit zijn de kneeboard die gemaakt zijn van een High-tech fiberglass, vergelijkbaar materiaal als bij de wakeboards. Dit type kneeboard is uitstekend geschikt voor sprongen (springt beter dan de standaard kneeboard) en voor mensen boven de 70 kg veel beter geschikt. Tevens zijn deze kneeboards door de stijfheid in de plank veel energieker, dus sturen makkelijker en kun je veel meer mee stunten. Populairder! De laatste jaren zien we dat als mensen een kneeboard kopen men steeds meer mensen een High-Tech kneeboard koopt. 3e optie:Dit zijn de kneeboards die je kunt gebruiken op de kabelbanen, dus geschikt zijn om over obstakels heen te gaan. Dit type kneeboard koop je wanneer je dus echt wil gaan stunten op een kneeboard kabel baan. (Dit zijn zelfde banen waar je ook kunt wakeboarden).

Kneeboards voor jong en oud


Kinderen en kneeboarden is garantie voor een succes! Het grote voordeel van kneeboarden is dat je langzaam kunt varen, omdat een kneeboard al drijfvermogen heeft dus het kind wordt eigenlijk op z'n buik of kniën voorgesleept. Hierdoor maak je het voor kinderen erg toegangkelijk. En mochten ze tijdens het kneeboarden vallen dan rollen ze in feite van de plank af en blijven ze lekker drijven op hun kinderzwemvest. Kortom wil je plezier met kinderen op het water is een kneeboard onmisbaar bij je watersport outfit.

Starten met kneeboarden


Ben je bang dat je moeite hebt met het uit het water komen bij het starten, dan is een daar een mooie oplossing voor. Alle beginner kneeboards hebben een starthaak op de punt waar je de speciale kneeboard lijn ( we hebben speciale lijnen voor kneeboarden) achter vast kunt maken. Zo heb je beide handen vrij om je balans te vinden en makkelijk weg te komen op je kneeboard.

Veilig kneeboarden


Kneeboarden doe je vaak achter de boot op open water, dus zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent op het water. Dit kun je doen door het dragen van een fel gekleurde watersport helm. Daarnaast is het bij kneeboarden cruciaal dat je een goed zwemvest draagt. Vaak zijn de neopreen zwemvesten het meest fijn, want die beschermen goed bij het vallen ( pijnloos vallen) en beperken je ook niet bij het stunten. Als tip van een fanatieke watersporter, zorg ervoor dat je goed aangeeft dat er iemand achter de boot aan het kneeboarden is, dit kun je doen door een wat fellere gekleurde lijn te gebruiken.!

Kneeboard onderhouden


Je kneeboard goed onderhouden is eigenlijk heel simpel. Zorg ervoor dat je kneeboard goed droog is wanneer je deze opbergt zo voorkom je schimmel op je kniepad. Kneeboard in de zon drogen tip! Wil je lekker je kneeboard in de zon laten drogen let dan goed op dat je het kneeboard niet in de transparante tas laat zitten die we vaak verkopen bij een kneeboard pakket, want in de tas worden de temperaturen zo hoog dat je kneeboard hoogst waarschijnlijk gaat smelten.

Kneeboards duur?


Zoek je een goedkoop kneeboard dan hebben we daar een grote keuze in, maar bij de keuze van je kneeboard moet je eigenlijk niet bezig zijn met de prijs, maar met de mogelijkheden! Ofwel een kneeboard van goede kwaliteit zijn kneeboards waar je jaren plezier van hebt ofwel investeer liever in een kneeboard waar je veel trics mee kan doen, zoals het draaien op het board en springen van golf tot golf.

Kneeboard set voordelen


Speciaal voor de mensen die van gemak houden hebben we prachtige Kneeboard sets samengesteld. Je vind in je kneeboardset alles wat je nodig hebt om te gaan kneeboarden. Een kneeboardset bestaat uit: Kneeboard - kneeboard lijn - zwemvest - tas en afhankelijk van de set kan er nog meer bij zitten.

Waar kan ik kneeboarden?


Overal waar je als boot snel mag varen kun je uitstekend kneeboarden, maar dan moet dan wel staan aangegeven langs het water met blauwe borden met daarop SPORT vermeld. Zeker in de omgeving waar wij ons bevinden met de kneeboard winkel kun je vrijwel overal kneeboarden

Kneeboard advies


Wil je langkomen in de winkel om je goed te laten adviseren om je kneeboard te kopen bezoek dan onze grote Kneeboard shop. De koffie zal klaar staan en uiteraard kunt u uw aankoop direct meenemen.