Menu

Terug Je bent hier:

waterskis kind

Firebolt kinder waterski's 46 inch Firebolt kinder waterski's 46 inch
Radar logo

249,99

Morgen in huis

Allegre Combo Waterskis Teal 59 inch Allegre Combo Waterskis Teal 59 inch
Jobe logo

239,99

Morgen in huis

Allegre Combo waterski pakket Teal 59 inch Allegre Combo waterski pakket Teal 59 inch
Jobe logo

289,99

Morgen in huis

Hemi Combo Waterskis 59 inch Hemi Combo Waterskis 59 inch
Jobe logo

239,99

Morgen in huis

Cadet kinder waterski Cadet kinder waterski
Connelly logo

209,99

Morgen in huis

Hot Shot Trainer waterskis Hot Shot Trainer waterskis
hosports logo

189,99

Morgen in huis

Rental Combo waterski's kind Rental Combo waterski's kind
Jobe logo

349,99

Levertijd

Hemi trainer waterskis Hemi trainer waterskis
Jobe logo

209,99

Levertijd

Buzz Trainers Waterskis Buzz Trainers Waterskis
Jobe logo

179,99

Levertijd

Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd
Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd

Waterskiën is de watersport bij uitstek om aan je kinderen te leren. Waterskiën is gemakkelijk te leren en zorgt voor een goede watersportbasis. Zo leer je omgaan met golven, stroming en bewegingen van de boot. Deze ervaring helpt je bij het waterskiën en wellicht later ook bij andere watersporten. Zeker voor de korte kinderwaterski's geldt dat hier verstelbare waterskibindingen op gemonteerd zijn welke al geschikt zijn voor zeer kleine voeten/schoenmaten. Een aantal basis waterskis voor kinderen hebben extra opties om bijvoorbeeld de kinderwaterski's bij elkaar te houden tijdens het starten zodat je het leren nog gemakkelijker maakt. Start je ontdekking van de watersportwereld op een mooie set kinderwaterski's, want er is niets zo belangrijk als een goede basis.

Moeilijk te leren?


Nee het is voor kinderen die willen gaan waterskiën juist makkelijk te leren, want bij kinderwaterskis hebben de meest modellen een verbindingsstuk aan de voorkant zitten wat zorgt dat de puntjes van de waterskis bij elkaar blijven.

Kost het kracht?


Kinderen die minder kracht in de armen hebben daarvoor kan waterskiën lastiger zijn als voor kinderen die wat sterker zijn, maar het gaat erom dat ze hun eigen lichaamsgewicht uit het water moeten trekken. Oefen thuis maar eens op de bank dat ze gehurkt zitten en ze zichzelf omhoog moeten kunnen trekken. Mocht dit niet gaan dan hebben we als prachtig alternatief de Multi Position Boards. Zo heeft jobe. De Jobe omnia. ontwikkeld en in de markt gezet, waar kinderen nog makkelijker waterskiën mee kunnen leren.

Veiligheid


Wij zijn erg zuinig op onze kinderen en waterskiën is natuurlijk super leuk, maar alleen wel als de kinderen een goed kinder zwemvest dragen die ze voldoende drijfvermogen geven tijdens het waterskiën. Daarnaast zorg ervoor dat er altijd goed zicht is op de kinderen bij het waterskiën, en wees alert op boten die in de buurt varen.

kinder wetsuit


Bij het waterskiën is echt onze aanbeveling om de kinderen een kinder wetsuit aan te laten trekken! Het beschermd de kinderen tegen kou en bij het vallen hebben ze ook geen pijn. Als advies zeggen doe een lange wetsuit aan, want die geeft net wat meer bescherming. Let op! bij de maatkeuze van je waterski wetsuit goed de maattabel raadplegen.

Vanaf welke leeftijd?


Er is geen begin leeftijd voor kinderen, want zodra er zin in hebben gewoon lekker gaan proberen, om ze het gevoel te geven bij het waterskiën.

Kan ik waterski's op de groei kopen?


"Ja" zeker! want de bindingen op kinderwaterskis zijn verstelbaar in maat, zodat ze lekker kunnen meegroeien met de kinderen, dus je koopt je kinderwaterskis in ieder geval voor jaren!

Echt de moeite waard om te lezen


Wij hebben de leukste verhalen en blogs over waterskiën allemaal in onze waterski blog & advies pagina. Lees dit eens lekker door!