Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Wakeboard tower advies
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. alle blogs
  4. >
  5. wakeboard blogs
  6. >
  7. Wakeboard tower advies

Wakeboard tower zelf monteren

Het plaatsen en monteren van je tower is redelijk eenvoudig wanneer je met de juiste spullen aan de slag gaat. Bij de levering zal er een uitgebreide handleiding bij zitten die je stap voor stap doorloopt, zodat je zelf gemakkelijk je tower kan monteren. Belangrijk is bij het monteren dat je er de tijd voor neemt en met meerdere mensen bent wanneer je de tower op je boot gaat plaatsen. Boren zal nodig zijn om de koppelingen van de tower op je boot te plaatsen, lijkt je dit niks neem dan contact met ons op zodat wij uw tower gaan monteren.

Laat ons uw tower monteren

Het door ons team laten monteren van je wakeboard tower wordt door steeds meer klanten gedaan. Voor het monteren hebben wij een specialist die inmiddels vele towers geplaatst heeft op diverse sportboten en console boten. Je zal je boot op afspraak bij ons neerzetten en binnen 1 dag staat de tower gemonteerd en al op je boot. Uiteraard is het makkelijk als je die dag ook aanwezig bent bij de montage zodat je precies kunt vertellen of de tower op de gewenste plaatst staat. Maar u kunt rekenen op onze manier van werken en nauwkeurigheid.

Assortiment

Merken

Geschikt voor uw boot?

Twijfelt u of uw boot geschikt is voor een tower? Hier een opsomming van merken van boten waar wij een wakeboardtower op hebben gemonteerd: Sea-Ray - Rinker - Glastron - Ski Nautique - Chaparral - Stingray - Maxum - Princess console boot - Fairline - Four Winns - Bayliner - Cobalt - Mastercraft - staat uw merk er niet tussen neem contact op en laat u adviseren.

Shop je tower
shopping_cart

Zie en beleef de complete collectie

Heb je toch nog vragen over het aanschaffen van een wakeboard tower? Geen probleem! Ons team zit klaar voor je om al je vragen te beantwoorden. Dit kan zowel via de telefoon als per email. Uiteraard ben je ook meer dan welkom in onze winkel voor advies! Zo kunnen we je perfect laten zien waar de verschillen in zitten en samen kijken naar de beste optie voor jou! Daarnaast vindt je in onze winkel een groot assortiment met andere watersportartikelen. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar onze wetsuits of zwemvesten