Menu

Terug Je bent hier:

Ronix Skimmer Modello 4.5 wakesurfer

549,99

Ronix logo
/

Kies uitvoering

Kies je maat

Mail bij beschikbaarheid

Productinformatie

Eigenschappen

Type board
Skimmer
Rider gewicht
Tot 80kg
Merk Ronix
Type product Wakesurf
Kleur multicolor

Productbeschrijving

Ronix Skimmer Modello 4.5 wakesurfer. Binnen de wakesurfs van Ronix kan je 3 modellen onderscheiden: Skimmer (uitdagend); vooral focus op 360?s en het scheren op de toppen van de golven Surf (relaxt); traditioneel, veel drijfvermogen en vriendelijk te varen. Een echte all-rounder die je het echte ?surfgevoel? geeft. Hybrid (fel); directe en snelle reactie van het board. Wat lastiger te controleren maar als je het éénmaal hebt, biedt een hybrid board ongekende mogelijkheden.

 

De Modello wakesurf valt onder de skim wakesurfs. Waar bij de Modello veel rekening mee is gehouden, is de verhouding van de prijs tot de shape en uitdaging.

 

Standaard worden er 3 vinnen meegeleverd, 1 diepe vin voor in het midden en 2 lagere vinnen voor de beide zijkanten. Als je alleen met de vin in het midden vaart voelt het board wendbaar en reactief aan. Zet je beide buitenste vinnen er ook op, krijg je er stabiliteit voor terug waardoor je ?ride? wat relaxter wordt. Wel lever je in aan wendbaarheid.

 

De voorzijde van de wakesurf loopt iets omhoog zodat je een goede ?lift? hebt, de wakesurf minder snel hapt en goed achterover ligt. Daardoor kun je veel druk zetten op de achterzijde van de surfer om perfect 360?s te draaien.

 

Doordat de wakesurf relatief dun is, ligt hij dieper in het water. Zo vaar je niet alleen op de vinnen maar ook op de lichte tunnels in de mal zelf. Hierdoor heb je een goed en gedoseerd gevoel met zowel de surfer als het water. De reactie is niet te agressief en je kunt dan ook stellen dat de Ronix modello wel vergevingsgezind is.

 

De Ronix Modello is een perfecte wakesurf voor startende alsook meer gevorderde wakesurfers die vooral de focus hebben op 360?s en het surfen in de bovenste helft van de golf.

Het board heeft een lengte van 135 cm. Aanbevolen gewicht van gebruiker: max. 80kg

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

Onze klantenservice staat voor je klaar van 9-18 uur.

Of kom langs in onze winkel!

Vaak samen gekocht met