Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Scubajet
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. Nautic Toys
  4. >
  5. Scubajet
Nieuw bij World Nautic Center: Scubajet
Alles van scubajet
view_module
arrow_back
arrow_forward

Leer alles over Scubajet

Nieuw en wat ons betreft echt een topper voor de watersport is de Scubajet. Deze elektronisch aangedreven jet laat je op en onder water snelheid ervaren die je niet eerder kende. Makkelijk te gebruiken voor zowel volwassene als kinderen. Dankzij het bijgeleverde display is hij makkelijk in gebruik en dus erg toegankelijk. We bieden Scubajet in verschillende pakketten aan. De Pro Overwater, Pro Underwater, Pro all in one en Pro XR overwater. Hieronder nemen we de verschillende pakketten kort door.

Scubajet Pro Overwater kit

Met je Sup - Kayak - Kano makkelijk over het water glijden met extra ondersteuning. Zo monteer je bijvoorbeeld de Scubajet heel gemakkelijk aan je SUP board. Laat de Scubajet het werk doen en geniet zelf van de omgeving. Koop hier je Pro overwater kit.

Scubajet Pro Underwater kit

Laat de onderwaterwereld je meenemen in zijn schoonheid! Voortaan geniet je van de onderwaterwereld met zo min mogelijk moeite. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de Scubajet underwater kit echt wat voor jouw. Perfect voor tijdens het zwemmen, snorkelen of zelfs scuba duiken. Voorzien van stevig handvat en bedieningspaneel, waar je alle info vanaf kunt lezen. Plezier en gemak staan centraal! Koop hier je Pro underwater kit.

Impressie >>>

Ben jij klaar om Scubajet te ontdekken? Spring het water in en laat het avontuur beginnen! Of het nu zwemmend is, of met de sup. Maximize your fun!

Pro all in one Kit

Nergens een concessie doen en alles aanschaffen in 1x, zodat je de Scubajet kunt gebruiken zowel onder als boven water. De Pro all-in one kit voorziet je van alle onderdelen die je nodig hebt om het apparaat te gebruiken tijdens onder andere suppen maar dus ook zwemmen en snorkelen. Alles in één dus! Koop hier je Pro all in one kit.

Pro XR overwater Kit

De Pro XR hd overwater kit is voor mensen die uren lang over het water willen cruisen. Dankzij de extra grote batterij die bij dit pakket wordt geniet je nu nog langer op het water met je sup, kayak of kano. Grotere batterij = langer genieten. Koop hier je Pro XR HD overwater kit.

scubajet aan boord

Onmisbaar

op jouw schip

Wil je jouw vaarplezier vergroten dan is een Scubajet onmisbaar als basis uitrusting. Binnen onze Yacht Toys groep zien we de vraag naar Scubajet steeds groter worden, omdat dit apparaat je plezier op het water vergroot, als is het lekker bij zwemmen vanaf de boot of het onderwater duiken. Ook voor kinderen die aan boord zijn is de Scubajet een geweldig apparaat.

Scubajet accessoires

Makkelijk uit te breiden, met camera om zo de meeste geweldige opnames onder water te maken. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk je Go Pro monteren op je Scubajet en de rest is geschiedenis.. ofwel genieten, genieten en nog eens genieten!Scubajet ervaren in onze winkel!

Welcome to the center of the watersport world.

In onze winkel vindt je alle topmerken van dit moment speciaal voor jou uitgestald. Daarbij staat er een team van experts voor je klaar om je er alles over te vertellen.

Experience
Kom live
scubajet ervaren
Bezoek onze winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
Bezoek onze winkel
storefront