Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Scubajet onderwaterscooters
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. Nautic Toys
  4. >
  5. Scubajet
Nieuw bij World Nautic Center: Scubajet
Alles van scubajet
view_module
arrow_back
arrow_forward

Leer alles over Scubajet

Nieuw en wat ons betreft echt een topper voor de watersport is de Scubajet. Deze elektronisch aangedreven jet laat je op en onder water snelheid ervaren die je niet eerder kende. Makkelijk te gebruiken voor zowel volwassene als kinderen. Dankzij het bijgeleverde display is hij makkelijk in gebruik en dus erg toegankelijk. We bieden Scubajet in verschillende pakketten aan. De Pro Overwater, Pro Underwater, Pro all in one en Pro XR overwater. Hieronder nemen we de verschillende pakketten kort door.

Scubajet Pro Overwater kit

Met je Sup - Kayak - Kano makkelijk over het water glijden met extra ondersteuning. Zo monteer je bijvoorbeeld de Scubajet heel gemakkelijk aan je SUP board. Laat de Scubajet het werk doen en geniet zelf van de omgeving. Koop hier je Pro overwater kit.

Scubajet Pro Underwater kit

Laat de onderwaterwereld je meenemen in zijn schoonheid! Voortaan geniet je van de onderwaterwereld met zo min mogelijk moeite. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de Scubajet underwater kit echt wat voor jouw. Perfect voor tijdens het zwemmen, snorkelen of zelfs scuba duiken. Voorzien van stevig handvat en bedieningspaneel, waar je alle info vanaf kunt lezen. Plezier en gemak staan centraal! Koop hier je Pro underwater kit.

Impressie >>>

Ben jij klaar om Scubajet te ontdekken? Spring het water in en laat het avontuur beginnen! Of het nu zwemmend is, of met de sup. Maximize your fun!

Pro all in one Kit

Nergens een concessie doen en alles aanschaffen in 1x, zodat je de Scubajet kunt gebruiken zowel onder als boven water. De Pro all-in one kit voorziet je van alle onderdelen die je nodig hebt om het apparaat te gebruiken tijdens onder andere suppen maar dus ook zwemmen en snorkelen. Alles in één dus! Koop hier je Pro all in one kit.

Pro XR overwater Kit

De Pro XR hd overwater kit is voor mensen die uren lang over het water willen cruisen. Dankzij de extra grote batterij die bij dit pakket wordt geniet je nu nog langer op het water met je sup, kayak of kano. Grotere batterij = langer genieten. Koop hier je Pro XR HD overwater kit.

scubajet aan boord

Onmisbaar

op jouw boot

Wil je jouw vaarplezier vergroten dan is een Scubajet onmisbaar als basis uitrusting. Binnen onze Yacht Toys groep zien we de vraag naar Scubajet steeds groter worden, omdat dit apparaat je plezier op het water vergroot, als is het lekker bij zwemmen vanaf de boot of het onderwater duiken. Ook voor kinderen die aan boord zijn is de Scubajet een geweldig apparaat.

De Scubajet sets & verschillen

Er zijn veel verschillende sets en begrijpen dat het daardoor lastig wordt om het nog te overzien. We nemen het graag met je door zodat je perfect weet welke Scubajet set het beste bij jou past.
In het kort:
Overwater is voor SUPS, kayaks en kano's.
Underwater is voor onderwater gebruik tijdens zwemmen, snorkelen en duiken
All in one kan zowel Overwater als Underwater gebruikt worden
Indien er ’compleet pakket’ achter staat, betekent het dat er naast de standaard, inbegrepen accessoires, ook nog extra opties zijn toegevoegd. Wat krijg je er dan extra bij: extra batterijen, inclusief LED verlichting en extra garantie.
Bestaat de set uit losse 100wH batterijen, dan zijn deze vliegtuig geschikt. Indien de set bestaat uit 1x 400wH batterij, dan is deze niet vliegtuig geschikt.

Naam Underwater Overwater 2x 100wh 2x 100wh extra Incl double your range buis 1x 400wh Incl garantie Incl LED beam
Scubajet PRO All-in one kit
Scubajet PRO All-in one kit compleet pakket
Scubajet PRO Overwater kit
Scubajet PRO Overwater kit compleet pakket
Scubajet PRO Underwater kit
Scubajet PRO Underwater kit compleet pakket
Scubajet PRO XR HD Overwater kit
Scubajet PRO XR HD overwater kit compleet
Scubajet Double Your Range TM PRO XR kit

Scubajet accessoires

Makkelijk uit te breiden, met camera om zo de meeste geweldige opnames onder water te maken. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk je Go Pro monteren op je Scubajet en de rest is geschiedenis.. ofwel genieten, genieten en nog eens genieten!Scubajet ervaren in onze winkel!

Welcome to the center of the watersport world.

In onze winkel vindt je alle topmerken van dit moment speciaal voor jou uitgestald. Daarbij staat er een team van experts voor je klaar om je er alles over te vertellen.

Experience
Kom live
scubajet ervaren
Bezoek onze winkel!
Prisma 77, 3364 DJ Sliedrecht
Bezoek onze winkel
storefront