Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Jobe infinity collectie
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. alle blogs
  4. >
  5. Jobe blogs
  6. >
  7. Jobe infinity collectie

Wat is de Jobe infinity collectie

De Jobe infinity collectie is dé manier om je jacht uit te breiden en er zo dus extra van te genieten. De mogelijkheden zijn oneindig! We nemen graag de collectie met je door.

Wat zijn de mogelijkheden van de infinity collectie?

  • je creëert een sensationele speeltuin achter je jacht, ideaal voor jong en oud
  • nooit meer last van kwallen, vissen of plastic afval in je zwemgedeelte (lees snel verder)
  • enorm comfortabele lounge accessoires waardoor je nog meer kan genieten van het water
  • eindeloze mix & match mogelijkheden
  • Welke producten zijn er binnen de collectie beschikbaar?

    Infinity island (groot & klein)

    Infinity pool (los zwembad of combinatie met island)

    Accessoires (bescherming etc)

    Yacht toys (seascooter, opblaasbaar speelgoed)

    Alle producten ontdekken? Check al onze yacht toys!

    Jobe infinity islands

    Het infinity island (oneindig eiland) is een verlengde van je jacht. Met dit eiland verleng je de speelruimte en kan je makkelijker waterscooters, jetskis of sups aanleggen. Verder is het eiland heerlijk om op te zonnen, yoga te beoefenen of lekker te spelen. Dankzij de trap klim je gemakkelijk op het eiland en is het toegankelijk voor iedereen.

    Het eiland is in meerdere varianten beschikbaar. Groot formaat, klein formaat en zelfs in combinatie met zwembad.

    infinity pool

    Jobe infinity pool

    Waarom een infinity pool als je de zee tot je beschikking hebt? Die vraag krijgen we geregeld. Het voordeel van deze pool is dat je zorgeloos kan zwemmen zonder dat je last hebt van kwallen, vissen of afval. Onder de opblaasbare rand zit namelijk een net van 2 meter diep, dit net zorgt ervoor dat alle vissen etc. niet in het zwembad kunnen komen. Zelfs waardevolle spullen die te water gaan worden vanaf nu opgevangen door het net!

    Een van de nieuwste toevoegingen aan de collectie is de island + pool combinatie. Hierbij zijn het eiland en het zwembad gecombineerd tot 1 item. Hierdoor zijn de afmetingen wat kleiner en compacter. Uiteraard heeft deze combinatie dezelfde handige specificaties als de grotere, losse modellen. Dus ook uitgevoerd met onder andere kwallen net, aanleg mogelijkheden en trap.

    Accessoires en uitbereidingen

    Enkele accessoires zijn erg belangrijk om 100% genieten te garanderen. De comfort stoel, Defenders en Bumpers. De comfort stoel is een stevige maar comfortabele stoel die perfect te gebruiken is rondom het water. De stoel is gemaakt van waterafstotend materiaal, is te vormen naar eigen wens en heeft een handige draag riem. De Defenders zorgen voor een stukje veiligheid en bescherming. Aanleggen was nog nooit zo makkelijk. Ze beschermen je boot, de kant en verminderen het gat tussen wal en schip. Last but not least is de de Bumper. De bumpers bevestig je direct aan je platform en vervolgens aan je jacht. De bumpers zorgen ervoor dat het platform niet onder je rand kan schieten.

    infinity pool

    Yacht toys

    Een must have, al zeggen we het zelf, is de infinity seascooter. De zelf drijvende, elektrische onderwater seascooter maakt je dag op het water onvergetelijk! Cruise door het water heen en geniet van de onderwaterwereld.

    Spring in het water, klauter weer op de mat en spring er vervolgens weer in. De Manta matten zijn super leuke speeltjes voor in het water. Iets minder actief? Gebruik ze heerlijk als luchtbed en dobber op het water.

    Check deze video >>>

    Bekijk de video en krijg een goede impressie van de infinity serie. De eindeloze mogelijkheden maken deze serie voor iedereen super interessant. Niet alleen achter een boot of jacht zijn de producten ideaal. Ook voor huizen met een tuin aan het water kan dit een oplossing zijn!



    infinity pool

    Seascooter

    UITGELICHT

    We hebben het er al kort over gehad: de Jobe infinity seascooter. Wij zijn enorm enthousiast als het om deze seascooter gaat. Zowel voor de kids als voor volwasssenen is dit een top product. Dankzij de meegeleverde snorkel kan je op je gemakt vissen spotten tot wel 30 (!) meter diep. Per accu kan je er wel 40 minuten van genieten. Meer weten? Shop hem makkelijk hier!

    Shop je seascooter hier!
    shopping_cart
    EXPERIENCE
    Kom live alle wakeboards ervaren
    Onze winkel
    storefront