Menu

Terug Je bent hier:

Ronix RXT wakeboardbindingen

599,99

Ronix logo
/

Kies je maat

Mail bij beschikbaarheid

Productinformatie

Eigenschappen

Merk Ronix
Kleur Geel
Reactie
Subliem
Sluiting
2 veters

Productbeschrijving

Ronix RXT wakeboardbindingen. De RXT wakeboard bindingen van Ronix zijn high-end bindingen die een dag wakeboarden comfortabel laten verlopen. De bindingen zijn onder andere gemaakt van super stevig en duurzaam materiaal, zonder daarbij flexibiliteit te verliezen. Samen met Pro wakeboarder Massi Piffaretti (pizza boy) heeft Ronix ook dit jaar weer een waanzinnige binding gemaakt.

 

De binnenzijde bestaat uit verwarmbare Intuition+ voering. Door de bindingen te verwarmen kan de voering perfect naar jouw voeten vormen waardoor de wakeboard boots nog beter zullen passen. Ook zonder ze te verwarmen zal het flexform foam van het binnenwerk al naar de voeten vormen. De hiel en enkel zijn beschermd door verstevigd materiaal aan de buitenkant van de bindingen maar hebben ook extra steun aan de binnenkant. Dankzij de dubbele veter met auto lock systeem trek je de schoenen makkelijk aan en blijven ze goed strak om je voeten zitten. Hierdoor heb je de perfecte controle over je board. Als je op zoek bent naar fraaie, comfortabele, hoge kwaliteit wakeboard bindingen, dan is de RXT precies wat je zoekt!

 

Het verwarmen van je bindingen kan je laten doen bij ons in de winkel! Kom langs en laat onze wakeboard experts met je meekijken. Een perfecte binding voor elke boarder.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

Onze klantenservice staat voor je klaar van 9-18 uur.

Of kom langs in onze winkel!

Vaak samen gekocht met