Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. alle blogs
  4. >
  5. wetsuit blogs
  6. >
  7. Wetsuit accessoires

Wetsuit accessoires

← shop hier alle wetsuits voor heren ← shop hier alle wetsuits voor dames

Wetsuit accessoires

Als je regelmatig het water op gaat om bijvoorbeeld te wakeboarden, kitesurfen, windsurfen of met je waterscooter/jetski, dan zal ongetwijfeld een wetsuit aangeschaft hebben. Wetsuits zijn er in verschillende lengtes en diktes zodat er voor alle weersomstandigheden een perfect pak beschikbaar is.

In de loop van de tijd zal je dan ook geïnteresseerd zijn in de verschillende wetsuit accessoires. Deze accessoires maken het te water gaan aangenamer en het op of om het water zijn gemakkelijker. Handschoenen, sokken, cleaners, ponchos en tassen. Om maar een beginnetje te maken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

neopreen accessoires

Sokken en hoods

Als je ook op de frissere of zelfs koudste dagen van het jaar het water op gaat, dan is het belangrijk dat je jezelf warm houdt. Bij de meeste watersporten zijn het je voeten die als eerste het water raken, daarom is het slim om neopreen sokken te dragen zodat je niet gelijk afkoelt.

Ben je echt een fanatiekeling die graag het koude voor en najaar en zelfs de winter het water op gaat? Dan heb je zeker baat bij een neopreen hood. Deze hoods, ook wel caps genoemd, gaan over je hoofd en kan je vergelijken met een hele strakke capuchon. De hood zal ervoor zorgen dat je warmte niet via je hoofd verloren kan gaan, waardoor je wederom langer warm blijft.

Shop alle sokken en hoods hier.

Handschoenen

Er zijn veel verschillende handschoenen te koop met allemaal een ander doel. De een is bedoeld om je meer grip te geven. Ook als je snel blaren of zere handen hebt zijn die handschoenen zeker aan te raden. Daarnaast zijn er uiteraard ook handschoenen gemaakt van neopreen en zijn er dus voor om je handen warm te houden. Deze neopreen handschoenen zijn er in verschillende diktes, voor verschillende temperaturen.

Shop alle handschoenen hier.

surfschoenen

Waterschoenen / surfschoenen

Waterschoentjes of surfschoentjes zijn de meest bekende accessoires. Ze zijn warm, stevig en ideaal om te gebruiken tijdens het beoefenen van je favoriete watersport. Ook de schoenen zijn er in verschillende diktes neopreen.

Shop alle waterschoenen hier.

Tassen

Dry bags, wetsuit bags, duffel bags. Heel veel tassen termen en allemaal een andere functies. Dry bags zijn bij de meeste mensen wel bekend. In deze tassen kan je jouw waardevolle spullen waterdicht opbergen. Zo blijft je telefoon, portemonnee en autosleutels droog en veilig opgeborgen. Wetsuit bags zijn super handig als je na een dag op het water weer je auto in moet stappen. Je bergt dan je wetsuit op in die wetsuit tas waardoor je auto droog blijft. De tas is gemaakt van stevig en water/vuil afstotend materiaal. Je kan hem ook gebruiken als omkleed mat. Dan leg je de tas op de grond, ga je erin staan en kleed je jezelf gemakkelijk uit zonder dat er zand of viezigheid aan je voeten komt te zitten. Echt overal is bij nagedacht!

Shop alle tassen hier.

Must haves

Naast de neopreen accessoires zijn er een aantal echte must haves! De omkleedponcho is een van de handigste accessoires van het moment. Deze poncho’s zijn ideaal voor een dagje op de boot, naar het strand of welke water omgeving dan ook. Je kleed jezelf gemakkelijk om onder deze poncho, daarnaast ben je gelijk afgedroogd en blijf je warm. Drie vliegen in één klap! Bekijk alle poncho's hier.

Wat echt niet kan ontbreken is een goede wetsuit cleaner. Als je regelmatig in het water te vinden bent dan is uitspoelen met water op den duur niet meer voldoende. De cleaner houd je wetsuit fris en schoon waardoor jij langer van je wetsuit kan genieten!

Conclusie

Hopelijk hebben we je nieuwe informatie kunnen geven over de verschillende wetsuit accessoires. Bekijk ze allemaal online of kom gezellig langs in onze winkel in Sliedrecht. Maximize your fun!

wetsuit accessoires