Gratis bezorging vanaf €50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen op zicht
Jobe X Brabus
shadow collectie
Je bent hier:
  1. home
  2. >
  3. alle blogs
  4. >
  5. jobe blogs
  6. >
  7. Jobe X Brabus shadow collectie

Jobe X Brabus

Al enkele jaren op rij slaan Jobe en Brabus de handen in een om een spectaculaire watersport lijn samen te stellen. Waarin ze uitblinken is de top kwaliteit van Jobe in combinatie met het nette design van Brabus. Daarnaast is de volledige collectie qua kleur op elkaar afgestemd waardoor je perfect kan mixen en matchen.

In de Shadow collectie vind je diverse producten. Denk maar eens aan een limited edition zwemvest voor dames en ook voor heren, speciale adventure SUP, wakeboard en high-end funtube. Plus de razend populaire Seascooter heeft nu ook een Brabus sausje gekregen. Echt een eye catcher!

brabus seascooter

Uitblinker

Brabus Seascooter

Het Jobe x Brabus Shadow Seascooter pakket geeft een nieuwe dimensie aan watersportplezier! Deze zelfdrijvende, elektrische aangedreven onderwater-scooter leidt je door de schoonheden van de onderwaterwereld, en doet dat moeiteloos tot een diepte van wel 30 meter.

Shop de Seascooter hier!
shopping_cart

Tot slot

Ben je watersporter en fan van Brabus? Of zoek je simpelweg watersport artikelen met prachtig design: bij de Jobe X Brabus shadow collectie zit je goed!

Shop Jobe x Brabus