Menu

Terug Je bent hier:

Ronix RXT Red Bull Edition wakeboardbinding

649,99 399,99

Ronix logo
/

Kies je maat

Mail bij beschikbaarheid

Productinformatie

Eigenschappen

Sluiting
2 veters
Reactie
Subliem
Model
Closed toe
Materiaal Carbon
Merk Ronix
Kleur Blauw
Type product Binding

Productbeschrijving

Ronix Sponsored Rider Massi Piffa heeft, samen met Red Bull, een fantastische eigen wakeboardbinding ontworpen. Niet alleen de graphics spatten van deze binding af maar ook onder de motorkap is het een juweeltje.

 

De RXT wakeboardschoen heeft een wijd bereik aan flexibiliteit zodat je goed en vrij kunt bewegen. Daarbij biedt de binding zijwaarts steun en bescherming om je enkel te beschermen. Het ?brain frame? skelet van de binding zorgt ervoor dat het één gehele wordt en je de beweging van je voet goed door geeft aan je wakeboard. Het skelet zit bevestigd aan het  dubbellaags Pro Sole voetbed welke zorgt voor een goede demping en perfecte pasvorm. Om te zorgen dat basis ofwel bodem van de binding stijf is, is deze voorzien van een aluminium inleg. Zo hard als staal maar zo licht als een veertje.

 

Door de dubbele veter per schoen, trek je hem fantastisch aan op de voet. Zo zit je comfortabel en vast in je binding voor de meest directe reactie, veel comfort en een subliem gevoel met je wakeboard.

 

De conclusie is dat de Ronix RXT wakeboardbinding een uniek uiterlijk krijgt door de samenwerking van Massi en Red Bull. Daarbij heeft hij een aantal unieke specs wat ervoor zorgt dat hij in het rijtje met beste bindingen van Ronix thuis hoort. Wordt één met je wakeboard door deze fantastische binding en til je prestaties naar een nog hoger en meer smooth niveau.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

Onze klantenservice staat voor je klaar van 9-18 uur.

Of kom langs in onze winkel!

Vaak samen gekocht met